BANNER2
BANNER3
banner1

produk

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about us

naon urang ngalakukeun

Anhui Meimao Medical Equipment Co. LTD. sok taat kana prinsip "kualitas heula, manajemén heula, téknologi ngarah jalma, kerjasama win-win", taat kana filsafat bisnis "Meimao mask, ngajaga kaséhatan manusa", narékahan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung nyugemakeun pikeun mayoritas ngeunaan pangguna, sareng ngaluuhan wilujeng sumping ka rerencangan ti sagala rupa kahirupan di bumi sareng di mancanagara pikeun nganjang sareng ngabimbing, sareng babarengan ngajaga kasihatan manusa sareng kahirupan anu aman!

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • The company has a 100000 level aseptic workshop of 2000m2, 12 advanced full-automatic mask production lines, a biological and physical-chemical performance laboratory built in strict accordance with high standards.

    Perusahaan ngagaduhan lokakarya aseptik tingkat 100000 taun 2000m2, 12 garis produksi masker full-otomatis maju, laboratorium kinerja biologis sareng fisik-kimia anu diwangun saluyu sareng standar anu luhur.

  • The product has passed the group standard and national standard test, and has successively obtained the Chinese class II medical device registration certificate, production license, US FDA registration, EU CE and other certification.

    Produk parantos lulus tés standar standar standar nasional sareng nasional, sareng teras-terasan kéngingkeun sertipikat pendaptaran alat médis kelas II Cina, lisénsi produksi, pendaptaran US US, EU CE sareng sertifikasi sanés.

  • Anhui Meimao Medical Equipment Co. LTD. always adheres to the tenet of

    Anhui Meimao Medical Equipment Co. LTD. sok taat kana prinsip "kualitas heula, manajemén heula, téknologi ngarah jelema, win-win kerjasama".

wartos

Anhui Meimao Medical Equipment Co. LTD.

sok taat kana prinsip "kualitas heula, manajemén heula, téknologi ngarah jalma, kerjasama win-win", taat kana filsafat bisnis "Meimao mask,

Pembuangan Topeng Pribadi

Kumaha carana milih topéng pribadi anu tiasa dianggo? Pikeun topéng médis, warga anu langkung sénsitip tiasa milih nganggo baju péstip. Perhatoskeun yén tingkat sterilisasi sareng tingkat biasa anu ditandaan dina bungkus luar masker keperawatan médis tingal kabersihan topéng éta sorangan, anu henteu ...
langkung >>

Topeng Anti Virus

Salila epidemi, pikeun ngajaga kaséhatan urang, urang kedah nganggo masker nalika badé kaluar. Janten, kumaha urang kedah milih masker pikeun nyegah virus? Topéng katun ngandelkeun lapisan lawon katun pikeun ngahontal fungsi ngahalangan sareng nyaring. Éta ngan ukur tiasa ngahalangan partikel ukuran rambut w ...
langkung >>

Topéng FFP2

Bahan saringan topéng FFP2 utamina ngagaduhan opat lapisan. Aya dua lapisan lawon anu henteu dianyam, lapisan lawon disemprot sareng lapisan katun jarum-ditinju. Pangaruh panyaringan minimum FFP1 langkung ti 80%. Minimum pangaruh nyaring tina FFP2 langkung ti 94%. Pangaturan panyaring minimum ...
langkung >>