produk

3 ply bedah masker nyanghareupan sareng panyalindungan tilu lapisan CE / FDA, lawon non-anyaman dilebur ditiup bernapas

Pedaran pondok:

1. Perlindungan 3 lapisan, bahan non-anyaman

2. nyegah panyebaran ketombe sareng saluran pernapasan mikroorganisme pikeun muka tatu operasi, sareng nyegah panyebaran cairan awak pasién ka staf médis

3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

7. Paké

8. Papanggih standar EN146

9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan Produk: lawon non-anyaman, lawon lebur, puting ceuli, klip sasak irung

Efisiensi filtrasi: Éta tiasa ngahalangan getih sareng cairan awak tina ngalangkungan topéng pikeun ngotorkeun anu nganggo. Sareng ngagaduhan efisiensi filtrasi langkung ti 95% baktéri, tapi ngagaduhan efisiensi filtrasi terbatas pikeun partikel,

Aplikasi topéng:

Rawat jalan umum, staf bangsal, staf médis, sareng sanés. Terlibat dina tanaga anu aya hubunganana sareng epidemi, sapertos pulisi, kaamanan, pangiriman ékspéktual, jst.
Mounth mask

Tindakan pancegahan:
1. Pariksa bungkusan na gembleng
2. Pariksa tanda bungkusan éksternal
3. Pariksa produksi sareng tanggal béakna
4. Pastikeun ngagunakeun produk dina jangka waktu sterilisasi

Parentah anu pas:

1. Buka topéng sareng tarik sisi jero pikeun nutupan irung sareng gado.

2. Tali ngagantung dina ceuli

3. Pinuh parios kabocoran hawa, atur topéng sareng caket kana raray

4. Pencét lalaunan strip irung ku leungeun anjeun pikeun nyieun bentuk strip irung sareng irung cocog pikeun mastikeun cangkéng irung
Face mask

CARA NGanggo:

Cekap gelangkeun tali elastis kana Ceuli anjeun sareng saluyu sareng penjaga irung logam pikeun nyiptakeun segel lampu dina raray anjeun.

Pakét kalebet: 50 Pcs Masker

CATETAN:

1. Produk ieu mangrupikeun produk anu tiasa dianggo, punten tong dianggo deui saatos dikumbah. Upami éta kotor atanapi rusak, punten gentos dina waktosna.

2. Upami bungkusna rusak, punten tong teras-terasan dianggo.

3. Topéng ieu henteu dimaksad kanggo panggunaan médis.

Kaayaan Panyimpenan: Tetep dina 0-30 °, Éta kedah disimpen dina lingkungan anu berventilasi, poék sareng garing sareng jauh tina sumber seuneu sareng polutan

Validitas: sataun saatos produksi

Asalna: Didamel di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami