produk

  • 3M KN90 disposable respirator with elastic earloop breathable face mask

    Respirator disposable 3M KN90 nganggo topéng raray bernapas elastis

    Fitur topéng:1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Kalayan klep, napas langkung lancar

    4. Jalur sasak irung internal, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    5. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    6. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    7. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    8. Anggo deui topéng N95

    9. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

  • 3M KN95 mask with valve breathing safety for face protection from dust, air pollutions particulate respirator

    3M KN95 topéng sareng kaamanan napas klep pikeun panangtayungan raray tina lebu, polusi udara réspirator partikel

    Product Bahan: lawon non-anyaman, lawon dilebur, katun hawa panas, loop ceuli, klip sasak irung

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng debu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain dilipat, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Respirator anu tiasa dianggo deui.

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

  • 3M KN95 particulate respirator breathing face mask for air pollution

    3M KN95 partikel réspirator réspirator napas nyanghareupan pikeun polusi udara

    Product Bahan: lawon non-anyaman, lawon dilebur, katun hawa panas, loop ceuli, klip sasak irung

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA