Tentang Kami

微信图片_20200718171616

Anhui Meimao Médis Equipment Co., Ltd.perenahna di taman industri Renhe Town, Kota Tianchang. Mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi swasta khusus dina produksi masker produk médis anu tiasa dianggo, topéng bedah médis sareng topéng pelindung sipil. Perusahaan ngagaduhan lokakarya aseptik tingkat 100000 taun 2000m2, 12 jalur produksi topeng otomatis otomatis canggih, laboratorium kinerja biologis sareng fisik-kimia diwangun saluyu sareng standar anu luhur, uji coba lengkep sareng instrumen pamariksaan, tim téknis sareng manajemén lengkep, kalayan kapasitas produksi sadidinten 1,5 juta. Produk parantos lulus tés standar standar standar nasional sareng nasional, sareng teras-terasan kéngingkeun sertipikat pendaptaran alat médis kelas II Cina, lisénsi produksi, pendaptaran US US, EU CE sareng sertifikasi sanés, sareng suksés ngalebetkeun "daptar bodas" ganda.

Anhui Meimao Medical Equipment Co. LTD. sok taat kana prinsip "kualitas heula, manajemén heula, téknologi ngarah jalma, kerjasama win-win", taat kana filsafat bisnis "Meimao topeng, ngajagi kasehatan manusa", narékahan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung nyugemakeun kanggo mayoritas ngeunaan pangguna, sareng ngaluuhan wilujeng sumping ka rerencangan ti sagala rupa kahirupan di bumi sareng di mancanagara pikeun nganjang sareng ngabimbing, sareng babarengan ngajaga kasihatan manusa sareng kahirupan anu aman!

Kualifikasi Perusahaan

company

company

company

company

company

company

LAYANAN

Kami bangga pisan tiasa nyayogikeun jasa kualitas handap di handap pikeun ngabantosan nasabah nyumponan sarat pesenanana.

Rupa-rupa jinis Masker- Kami nyayogikeun masker pelindung Pakai, topéng 3M KN90 / KN95, topéng KN95 (kalayan jinis FFP1 / FFP2 / FFP3), topéng médis anu tiasa dianggo, Topéng bedah Pakai, Topéng Barudak / Barudak.

Kapasitas ageung & Pangiriman Gancang- Kanggo topéng pembuangan, kapasitas kami 1 juta + per dinten, pikeun topéng KN95, tiasa nyayogikeun 500 rébu + per dinten. Pangiriman munggaran tiasa ngamimitian dina 3 dinten.

Kontrol Kualitas Sacara ketat - Mimiti, topéng kami patepung sareng Éropa Standar EN149: 2001 + A1: 2009 kalayan peunteun FFP1 NR / FFP2 NR / FFP3 NR, standar Amérika NlOSH N95, FDA, standar Australia AS / NZS1716: 2003, standar GB / YY Cina sareng gaduh sertipikat pakait. Kadua, urang ketat pisan ketat bahan, khususna pikeun kaén semprot sareng kaén anu henteu ditenun, pikeun mastikeun produksi tiasa dianggo sareng bahan anu mumpuni. Katilu, urang bakal ngalaksanakeun pamariksaan sateuacan pangiriman, sareng ngaluarkeun laporan pamariksaan.

Bantuan transportasi-Kusabab aya seueur pisan masker anu diékspor unggal dinten, dina hal logistik, kami parantos damel kerjasama sareng sababaraha perusahaan logistik ageung. Aya penerbangan biasa unggal minggu sareng ngapung ka bandara di sababaraha nagara, pikeun mastikeun produk pangiriman ka anjeun aman sareng gancang.

Impor sareng ékspor bea cukai- Kusabab kelas khusus masker, clearance bea cukai pikeun impor sareng ékspor tiasa janten hal anu matak nyusahkeun. Tapi pikeun urang, éta mangrupikeun prosés anu tiasa diungkulan gancang. Salaku produk kami gaduh sertipikat lengkep sareng dokumén, ditambah perusahaan logistik profesional sareng tim clearance bea cukai, anu tiasa ngabantosan kéngingkeun persetujuan ti bea cukai gancang.

Palayanan pelanggan anu teu aya tandingan- Kami bangga pisan dina nawiskeun tingkat pangluhurna jasa sareng dukungan ka palanggan anu kami harga di dunya. Misi kami pikeun nyayogikeun réspon langsung sareng pribadi kana patarosan anjeun atanapi koméntar. Upami aya naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngabantosan anjeun, siang atanapi wengi, urang resep janten sakumaha mangpaat sareng fleksibel sabisa dina jangka waktu perputaran anu gancang.