produk

  • Kids face mask with pattern with CE/FDA High quality disposal children mask/ Animal Pattern Face Respirator for Kids

    Topeng raray murangkalih kalayan pola nganggo CE / FDA Topeng pembuangan kualitas topeng / Pola Sato Wajah Respirator pikeun Barudak

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

    10. Desain pola anu seger henteu ngan ukur ngajagi budak, tapi ogé ngajantenkeun anjeunna katingal langkung imut, sapertos malaikat

  • Disposal kids mask with valve/ Animal Pattern Face Respirator for Kids with valve

    Pembuangan topeng murangkalih nganggo klep / Pola Sato Nyanghareupan Respirator pikeun Barudak nganggo klep

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Kalayan klep, langkung gampang napas

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

    10. Desain pola anu seger henteu ngan ukur ngajagi budak, tapi ogé ngajantenkeun anjeunna katingal langkung imut, sapertos malaikat

  • KN95 children mask/ Kids Mask 3 ply face cover with CE/FDA certification face respirator for kids

    KN95 murangkalih murangkalih / Masker Anak 3 ply panutup raray kalayan résistipét perisikeun CE / FDA pikeun murangkalih

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    10. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3

  • Disposal children protective mask mouth cover face mask 3 ply breathable for kids mask

    Pembuangan barudak topéng pelindung panutupan sungut masker 3 lapis bernapas pikeun topéng murangkalih

    1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA