produk

Pakékeun masker pameunteu 3 lapisan saring ku earloop elastis, masker pelindung kaamanan bernapas abu.

Pedaran pondok:

Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

7. Topeng Pakai Bodas

8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA


Detil Produk

Tanda Produk

Product Bahan: Didamel tina lawon non-anyaman PP énggal ngalelepkeun lawon nonwoven. Lapisan pigeulang tina lebur anu diaktipkeun nyemprot lawon nonwoven nyaring lebu tingkat micron-. Lapisan kadua nawiskeun kapadetan filter pikeun matéri anu langkung alit. Lapisan katilu tina spunbond lawon nonwoven nyaring sadaya jinis zat anu ngabahayakeun.

Efisiensi filtrasi: Nyaring langkung ti 95% partikel hawa, ngajauhkeun anjeun tina polutan sareng alergén, sareng ogé sampurna pikeun alergen piaraan. Topeng pelindung ngabantosan nyegah batuk sareng wahangan cai tina lebet kana irung sareng sungut. Tilu lapisan pelindung ngabantosan anjeun nyucikeun unggal napas sareng jaga tetep steril.

 

Aplikasi topéng:
Topeng pelindung anu tiasa di pakai dina kagiatan -kulawarga, warga anu sumebar, Kegiatan luar ruangan, Pagawe sareng murid di tempat anu ngagaduhan ventilasi anu saé

Pperingatan:

  1. Pariksa bungkusan na gembleng
  2. Pariksa tanda bungkusan éksternal
  3. Pariksa tanggal produksi sareng béakna
  4. Pastikeun ngagunakeun produk dina jangka waktu sterilisasi

[Masker Kualitas 50PCS] Panutup pelindung kami tiasa dianggo. Produk kami nganggo sertifikasi FDA sareng CE. Upami ku alesan naon waé anjeun henteu resep ku produk kami, mangga ngahubungan kami.

[3-lapisan Pelindung] Didamel tina bahan non-anyaman anu berkualitas tinggi. Topéng anu tiasa dipakai ramah-kulit, raoseun sareng napas.

[Pita Ceuli Élastis Tinggi] Pita kuping anu lemes sareng nyaman tiasa ngaleungitkeun tekanan kana Ceuli pikeun kanyamanan maksimal. Desain élastisitas anu luhur ngajantenkeun topéng cocog pikeun déwasa atanapi murangkalih.

[Cocog pikeun Paké] Topéng raray cocog pikeun Kantor, bumi, salon, Ngabuburit, toko kelontong. Topéng ieu tiasa dianggo pikeun panangtayungan sapopoé, sareng TEU DIPÉNÉÉÉNÉN Pikeun Paké médis.

[Gampang Digunakeun] Tahankeun band dina Ceuli anjeun teras pencét strip logam di irung anjeun pikeun nyiptakeun segel lampu di sakuriling anjeun.

Kaayaan Panyimpenan: Simpen dina 0-30 °, Éta kedah disimpen dina lingkungan anu berventilasi, poék sareng garing sareng jauh tina sumber seuneu sareng polutan

 

Validitas: sataun saatos produksi

Origin: Didamel di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami