produk

Pakékeun masker pameunteu 3 lapisan saring ku earloop elastis, masker pelindung kaamanan bernapas abu.

Pedaran pondok:

Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké

2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

7. Topeng Pakai Gray

8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA


Detil Produk

Tanda Produk

Product Bahan: Didamel tina lawon non-anyaman PP énggal ngalelepkeun lawon nonwoven. Lapisan pigeulang tina lebur anu diaktipkeun nyemprot lawon nonwoven nyaring lebu tingkat micron-. Lapisan kadua nawiskeun kapadetan filter pikeun matéri anu langkung alit. Lapisan katilu tina spunbond lawon nonwoven nyaring sadaya jinis zat anu ngabahayakeun.

Efisiensi filtrasi: Nyaring langkung ti 95% partikel hawa, ngajauhkeun anjeun tina polutan sareng alergén, sareng ogé sampurna pikeun alergen piaraan. Topeng pelindung ngabantosan nyegah batuk sareng wahangan cai tina lebet kana irung sareng sungut. Tilu lapisan pelindung ngabantosan anjeun nyucikeun unggal napas sareng jaga tetep steril.

 

Aplikasi topéng:
Topeng pelindung anu tiasa di pakai dina kagiatan -kulawarga, warga anu sumebar, Kegiatan luar ruangan, Pagawe sareng murid di tempat anu ngagaduhan ventilasi anu saé

Pperingatan:

  1. Pariksa bungkusan na gembleng
  2. Pariksa tanda bungkusan éksternal
  3. Pariksa tanggal produksi sareng béakna
  4. Pastikeun ngagunakeun produk dina jangka waktu sterilisasi

Parentah anu pas:
1. Buka topéng sareng tarik sisi jero pikeun nutupan irung sareng gado.
2. Tali ngagantung dina ceuli
3. Pinuh parios kabocoran hawa, atur topéng sareng caket kana raray
4. Pencét lalaunan strip irung ku leungeun anjeun pikeun nyieun bentuk strip irung sareng irung cocog pikeun mastikeun cangkéng irung

Warning

ULAH ngagunakeun topéng pikeun budak

ULAH ngagunakeun topéng dina lingkungan médis sareng operasi

ULAH digunakeun dina lingkungan anu konsentrasi oksigén sahandapeun 19,5%

ULAH ngagunakeun topéng dina lingkungan gas beracun

 

Kaayaan Panyimpenan: Simpen dina 0-30 °, Éta kedah disimpen dina lingkungan anu berventilasi, poék sareng garing sareng jauh tina sumber seuneu sareng polutan

 

Validitas: sataun saatos produksi

Origin: Didamel di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami