produk

Topeng médis anu tiasa dianggo kalayan topéng pameunteu CE / FDA 3 ply filter

Pedaran pondok:

1. Médis kelas 3 topéng Ply, BFE> = 95%, épisiensi nyaring baktéri anu hadé.

2. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

3. Tinggi-elastis, gampang on / off ear loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

4. Pola kosong, awét sareng henteu cacad

5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

7. Paké

8. Papanggih standar EN146

9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan Produk: Lapisan jero nyaéta bahan anu ramah kulit, lapisan tengah mangrupikeun lapisan saringan isolasi, sareng lapisan luar mangrupikeun lapisan baktériostatik bahan khusus

Aplikasi topéng:
Topeng médis anu tiasa dianggo tiasa diterapkeun di rumah sakit, gigi, hotél, industri, laboratorium, industri pangan sareng lingkungan anu sanés.

Efisiensi filtrasi: topeng médis épisiensi tinggi gaduh hidropobisitas anu kuat sareng perméabilitas hawa, sareng pangaruh panyaring anu signifikan kana aerosol virus mikro atanapi lebu ngabahayakeun, tapi éta henteu tiasa sacara efektif nyaring PM10 sareng PM2.5. Umumna dianggo di rumah sakit. Teu sayogi di luar.

Tindakan pancegahan:
1. Pariksa bungkusan na gembleng
2. Pariksa tanda bungkusan éksternal
3. Pariksa produksi sareng tanggal béakna
4. Pastikeun ngagunakeun produk dina jangka waktu sterilisasi

Parentah anu pas:
1. Buka topéng sareng tarik sisi jero pikeun nutupan irung sareng gado.
2. Tali ngagantung dina ceuli
3. Pinuh parios kabocoran hawa, atur topéng sareng caket kana raray
4. Pencét lalaunan strip irung ku leungeun anjeun pikeun nyieun bentuk strip irung sareng irung cocog pikeun mastikeun cangkéng irung

Perhatosan
ULAH ngagunakeun topéng pikeun budak
ULAH ngagunakeun topéng dina lingkungan operasi
ULAH digunakeun dina lingkungan anu konsentrasi oksigén sahandapeun 19,5%
ULAH ngagunakeun topéng dina lingkungan gas toksik

Kaayaan Panyimpenan: Tetep dina 0-30 °, Éta kedah disimpen dina lingkungan anu berventilasi, poék sareng garing sareng jauh tina sumber seuneu sareng polutan

Validitas: sataun saatos produksi

Asalna: Didamel di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali