produk

  • Disposable face mask 3 layer filter with elastic earloop, gray breathable safety protective mask.

    Pakékeun masker pameunteu 3 lapisan saring ku earloop elastis, masker pelindung kaamanan bernapas abu.

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Topeng Pakai Bodas

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • Disposable face mask 3 layer filter with elastic earloop, gray breathable safety protective mask.

    Pakékeun masker pameunteu 3 lapisan saring ku earloop elastis, masker pelindung kaamanan bernapas abu.

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Topeng Pakai Gray

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • 3 ply surgical face mask with CE/FDA disposable three-layer protection, non-woven melt blown cloth breathable

    3 ply bedah masker nyanghareupan sareng panyalindungan tilu lapisan CE / FDA, lawon non-anyaman dilebur ditiup bernapas

    1. Perlindungan 3 lapisan, bahan non-anyaman

    2. nyegah panyebaran ketombe sareng saluran pernapasan mikroorganisme pikeun muka tatu operasi, sareng nyegah panyebaran cairan awak pasién ka staf médis

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN146

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • 3 PLY face mask disposable earloop pollution health protection protective dust filter PPE mouth nose shield

    3 PLY masker wajah tiasa dianggo polusi telinga panyalindungan panyalindungan debu pelindung saringan pelindung PPE sungut

    1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA