produk

  • Disposable medical mask with CE/FDA 3 ply filter face mask

    Topeng médis anu tiasa dianggo kalayan topéng pameunteu CE / FDA 3 ply filter

    1. Médis kelas 3 topéng Ply, BFE> = 95%, épisiensi nyaring baktéri anu hadé.

    2. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    3. Tinggi-elastis, gampang on / off ear loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    4. Pola kosong, awét sareng henteu cacad

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN146

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA