produk

  • 3 ply surgical face mask with CE/FDA disposable three-layer protection, non-woven melt blown cloth breathable

    3 ply bedah masker nyanghareupan sareng panyalindungan tilu lapisan CE / FDA, lawon non-anyaman dilebur ditiup bernapas

    1. Perlindungan 3 lapisan, bahan non-anyaman

    2. nyegah panyebaran ketombe sareng saluran pernapasan mikroorganisme pikeun muka tatu operasi, sareng nyegah panyebaran cairan awak pasién ka staf médis

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN146

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA