produk

  • Disposable KN95 mask folding type 3 ply face protection mask easy to carry and store

    Pakai KN95 topéng tilepan jinis 3 ply panyalindungan raray topéng gampang dibawa sareng disimpen

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    10. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3