produk

  • KN95 particulate respirator with valve CE/FDA certificates earloop protection face mask

    KN95 partikel réspirator ku katégori CE / FDA sertipikat panyalindungan pelindung ceuli

    Fitur topéng:1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Kalayan klep, napas langkung lancar

    4. Jalur sasak irung internal, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    5. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    6. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    7. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    8. Anggo deui topéng N95

    9. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    10. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    11. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3

  • KN95 face mask with CE/FDA 3 ply disposable 10 pack breathing safety – for face protection from dust, pollen, pet dander

    KN95 masker pameunteu sareng CE / FDA 3 lapis tiasa dianggo 10 bungkus kaamanan napas - pikeun panangtayungan raray tina lebu, sari, tandan piaraan

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Cup mask bentukna, pas pisan sareng rupina.

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    10. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3

  • Disposable KN95 mask folding type 3 ply face protection mask easy to carry and store

    Pakai KN95 topéng tilepan jinis 3 ply panyalindungan raray topéng gampang dibawa sareng disimpen

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    10. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3