produk

  • Pembuangan Topeng Pribadi

    Kumaha carana milih topéng pribadi anu tiasa dianggo? Pikeun topéng médis, warga anu langkung sénsitip tiasa milih nganggo baju péstip. Perhatoskeun yén tingkat sterilisasi sareng tingkat biasa anu ditandaan dina bungkus luar masker keperawatan médis tingal kabersihan topéng éta sorangan, anu henteu ...
    Maca deui
  • Topeng Anti Virus

    Salila epidemi, pikeun ngajaga kaséhatan urang, urang kedah nganggo masker nalika badé kaluar. Janten, kumaha urang kedah milih masker pikeun nyegah virus? Topéng katun ngandelkeun lapisan lawon katun pikeun ngahontal fungsi ngahalangan sareng nyaring. Éta ngan ukur tiasa ngahalangan partikel ukuran rambut w ...
    Maca deui
  • Topéng FFP2

    Bahan saringan topéng FFP2 utamina ngagaduhan opat lapisan. Aya dua lapisan lawon anu henteu dianyam, lapisan lawon disemprot sareng lapisan katun jarum-ditinju. Pangaruh panyaringan minimum FFP1 langkung ti 80%. Minimum pangaruh nyaring tina FFP2 langkung ti 94%. Pangaturan panyaring minimum ...
    Maca deui
  • Topeng Barudak

    Dina raraga nyegah sareng ngendalikeun wabah ogé. Topéng mangrupikeun garis pertahanan anu penting ngalawan inféksi coronavirus énggal. Sadayana kedah nganggo masker nalika badé ka tempat umum. Topeng médis barudak henteu ngan ukur tiasa nyaring lebu sareng sari, tapi ogé ngagaduhan kamampuan nyaring virus ...
    Maca deui
  • Topéng lebu

    Topeng lebu biasana dianggo dina lingkungan damel anu ngandung konsentrasi low gas sareng uap anu ngabahayakeun, ogé lingkungan damel dimana lebu tiasa dihasilkeun. Topeng lebu mangrupikeun alat pelindung anu peryogi pisan pikeun padamel anu kalibet sareng kakeunaan debu. Kotak saringan ngan ukur aya ...
    Maca deui
  • Topéng nyanghareupan nalika pandemi COVID-19

    Ngagem masker pameunteu salami pandemi COVID-19 nampi sababaraha saran ti sababaraha lembaga kaséhatan umum sareng pamaréntah. Organisasi Kaséhatan Dunya sareng organisasi kaséhatan publik sanés satuju yén topéng tiasa ngawatesan panyebaran panyakit viral pernapasan sapertos COVID -...
    Maca deui
  • Studi kekecapan pikeun COVID-19

    Tinjauan sistematis anu dibiayaan ku WHO ku Chu et al. (Juni 2020) diterbitkeun dina The Lancet mendakan yén panggunaan topéng pameunteu tiasa ngahasilkeun réduksi résiko ageung inféksi ku betacoronaviruses epidemi-sabab, numana N95 atanapi réspirator anu sami nyatakeun pangirangan résiko anu langkung ageung tibatan dispab ...
    Maca deui
  • SH Topéng Barudak Anyar nganggo klep

    Masker Wajah Barudak Anu Tiasa Dianggo Bandanas kalayan Klep Pernapasan, Alat Pelindung Sungut pikeun Béak Sehat Budak Anjeun, Gaduh seueur pola sareng warna anu lucu, 1 pc per kantong. Kanggo mesen mangga kontak sales@shgoodmask.com, hatur nuhun!
    Maca deui
  • Masker Disatujuan CE

    Nalika pecah COVID-19, topéng janten barang panyalindungan penting. Pangguna ngagemna pikeun nyaring hawa anu lebet kana irung sareng sungut sareng nyegah gas, bau sareng titisan anu ngabahayakeun tina lebet sareng kaluar tina sungut sareng irung na. Aya masker panyalindungan pernapasan sareng operasi ...
    Maca deui
  • Topéng médis

    Topeng médis tiasa dibagi kana topéng pelindung médis, topéng bedah sareng topéng médis umum. Topeng pelindung médis mangrupikeun jinis alat panyalindungan médis anu ditutup sacara otomatis kalayan kelas panyalindungan anu luhur. Topéng pelindung médis tiasa nyaring partikel dina hawa, cu ...
    Maca deui
  • KN95 Topéng

    Kapasitas pelindung tina topéng KN95 di luhur 95%. Pikeun zat leutik anu langkung ageung ti 0,3 mikron, topéng KN95 tiasa ngahalangan sadaya zat alit langkung ageung tibatan 0,3 mikron ti luar topéng. Virus sareng baktéri umumna langkung ageung tina ukuran 0,7 micron, janten topéng KN95 tiasa ngajagi aga ...
    Maca deui
  • Topéng Bedah Pakai

    Topéng bedah médis dianggo dina irung sareng sungut pikeun nyegah panyebaran kapak sareng mikroorganisme saluran napas pikeun muka tatu operasi, sareng nyegah panyebaran titisan ka luar anu ngagaduhan peran perlindungan biologis dua arah. Topéng bedah médis didamel tina komponén sapertos rup ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2