wartos

Kumaha milih pamiceunan pribadi topéng?

Pikeun topéng médis, warga anu langkung sénsitip tiasa milih nganggo baju pésta. Perhatoskeun yén tingkat sterilisasi sareng tingkat biasa anu ditandaan dina bungkus luar masker keperawatan médis tingal kabersihan topéng éta sorangan, anu teu aya hubunganana sareng pangaruh nyaring.

Topéng karbon diaktipkeun disaring ku karbon diaktipkeun dina topéng, sareng karbon diaktipkeun teu aya gunana sababaraha kali, janten éta kedah diganti unggal dinten.

N95 sareng N90 mangrupikeun standar panyalindungan. "N" hartosna éta henteu cocog pikeun masalah partikel minyak; "95 ″ hartosna yén, dina kaayaan deteksi anu ditetepkeun dina standar, épisiénsi nyaring partikel kalayan ukuran partikel 0,3 mikron ngahontal 95%.

Naha nganggo masker KN95 ngaleungitkeun résiko inféksi virus lengkep?

Ngagem topéng KN95 leres tiasa ngirangan résiko inféksi pisan, tapi henteu hartosna yén ngagem topéng tiasa ngaleungitkeun résiko inféksi lengkep.

Disarankeun pikeun taat pisan kana sarat pencegahan sareng isolasi anu ditetepkeun ku kaayaan dina kaayaan epidemi. Paké topéng leres sareng ngajaga kabersihan tangan sareng panon.

Naha nganggo sababaraha topéng langkung hadé ngajagi panyebaran virus?

Henteu Paké éta leres pikeun mastikeun pas sareng kedap udara anu saé. Ngan topéng N95 sareng KN95 anu tiasa ngahontal pangaruh pelindung anu dipikahoyong. Sababaraha tumpukan henteu ngan ukur bakal nyababkeun goréng fit, tapi ogé ningkatkeun résistansi napas sareng teu ngarareunah.

Nalika Amérika deui damel, urang kedah ngalakukeun langkung ti ngan ngajaga diri urang aman. Urang kedah ngajaga silih aman. Éta sababna seueur jalma anu nganggo masker pameunteu ... janten aranjeunna moal nyebarkeun virus ka jalma sanés upami aranjeunna katépaan. Naon ieu hartosna nya éta, upami anjeun hoyong ngajaga diri sareng batur sapagawean anjeun aman, anjeun kedah nyebarkeun masker pameunteu éta ka klien anjeun, anu ngajual anjeun, jalma anu ngabagi beus atanapi ngalatih sareng aranjeunna, sareng saha waé anu aranjeunna tiasa pendakan sapanjang waktos poé éta. Untungna, urang ngagaduhan topéng raray anu henteu ngan ukur ngajagi perlindungan anu hébat, tapi ogé tiasa gampang mesen dina jumlah anu seueur.

Topeng Panutup Pelindung Pribadi Disposable tina fitur Produk Logo Mutu:

3 lapisan panyalindungan tina lebu, baktéri, titik-titik, sareng polusi udara
nyaman, tékstur ramah kulit
earloops elastis anu matak ngamudahkeun pikeun ditunda atanapi dicabut
strip sasak irung adjustable
efisiensi filtrasi baktéri langkung ti 95%
Topeng Panutup Pelindung Pribadi anu Disposable ngajantenkeun aksésoris anu hadé pikeun organisasi atanapi bisnis naon sabab urang sadayana nyobian tetep saling aman. Pesen anjeun ayeuna.

Milcoast 3-Ply Layer Disposable Face Mask anu didamel nganggo bahan baku awét, kualitas luhur, sareng asli. Topéng kami pikeun panggunaan umum sareng sampurna pikeun kaluar di tempat umum, di kantor, balanja, makan, damel, ngumbara, sareng perlindungan umum sacara umum.

Didamel nganggo lapisan 3-lapis anu tiasa dihirup: lapisan ka-1 non-anyaman lawon, lapisan ka-2 dilebur-ditiup lawon, lapisan ka-3 non-anyaman lawon. Masing-masing topéng gampang dipasang sareng nganggo band élastis anu awét sareng fleksibel. Desain kontur tilepan topéng cocog sareng wajah anu langkung raoseun. Upami réngsé nganggo topéng, kantun angkat topéng sareng piceun.

Masker wajah urang saluyu sareng mandat sarat topéng nagara sareng cocog pikeun perjalanan pesawat, bandara, carpools, bagi-bagi, perjalanan mobil, perjalanan beus sareng karéta, sareng perjalanan umum.

Pikeun ngabantosan ngeureunkeun panyebaran coronavirus COVID-19, punten nganggo masker pameunteu nalika di tempat umum sareng latihan jarak sosial.

Warna: Biru Cahaya
Ukuran: 17.5cm x 9.5cm
Bahan: 3 lapis non-anyaman lawon sareng lebur-ditiup lawon
Catetan: Henteu ditujukeun pikeun panggunaan médis. Teu acan kabuktosan ngirangan panyebaran panyakit.


Pos waktos: Okt-29-2020