wartos

Bahan saringan topéng FFP2 utamina ngagaduhan opat lapisan. Aya dua lapisan lawon anu henteu dianyam, lapisan lawon disemprot sareng lapisan katun jarum-ditinju. Pangaruh panyaringan minimum FFP1 langkung ti 80%. Minimum pangaruh nyaring tina FFP2 langkung ti 94%. Pangaruh panyaring minimum FFP3 langkung ti 97%.

Standar tés napas pikeun masker pelindung FFP2 ketat pisan. Tés résistif inspirasional nganggo tingkat aliran deteksi 95 L / mnt, sareng tés résistansi béakna nganggo laju aliran deteksi 160 L / mnt. Efisiensi nyaring anu ketat sareng standar uji résistansi napas ngajantenkeun topéng pelindung FFP2 ngagaduhan sarat anu luhur pikeun bahan saringan.

Topeng pelindung FFP2 didamel tina bahan high-end, anu henteu ngan ukur raoseun tapi ogé ngagaduhan caket anu saé. Éta tiasa ngajagi kasihatan tanaga ku nyaring sareng ngahalangan penetrasi zat anu ngabahayakeun sapertos partikel debu, baktéri, virus sareng partikel berminyak dina hawa.

Bahanna mangrupikeun bahan microporous fléksibel sareng elastis, anu ngagaduhan karakteristik breathability sareng impermeability. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngagaduhan fungsi pernapasan pikeun mastikeun kanyamanan maké.

Bahan ieu mangrupikeun bahan kinerja tinggi kalayan tahan suhu tinggi, tahan korosi, kateguhan tinggi sareng kakuatan.

Janten, topéng FFP2 tiasa nyerep aerosol anu ngabahayakeun, kalebet lebu, haseup, kabut, gas beracun sareng uap beracun, sareng sajabana ngalangkungan bahan saringan, ngahalangan tina dihirupan ku jalma.


Pos waktos: Okt-29-2020