produk

  • Kids face mask with pattern with CE/FDA High quality disposal children mask/ Animal Pattern Face Respirator for Kids

    Topeng raray murangkalih kalayan pola nganggo CE / FDA Topeng pembuangan kualitas topeng / Pola Sato Wajah Respirator pikeun Barudak

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

    10. Desain pola anu seger henteu ngan ukur ngajagi budak, tapi ogé ngajantenkeun anjeunna katingal langkung imut, sapertos malaikat

  • Disposal protective gloves comfortable, powder free, latex free

    Sarung pelindung pembuangan nyaman, gratis bubuk, gratis latex

    Fitur topéng:1. Bahan pvc kelas dahareun

    2. Bahan lemes, résistansi kuat

    3. kontak langsung sareng tuangeun, higienis sareng séhat

    4. Épéktip ngasingkeun polusi sareng nyegah inféksi silang

    5. Ngagem nyaman sareng pas

    6. Pakét

    7. Sarung Pakai Kalayan tékstur sareng konturtékstur permukaan sarung ngagaduhan pangaruh non-slip, tahan cai sareng tahan minyak.

    8. Sampurna pikeun saha waé anu dianggo, masing-masing sarung tangan cocog sareng beulah kénca atanapi kénca anjeun sahingga anjeun moal gélo milarian anu sanés pikeun ngarengsekeun pasangan anjeun! kualitas alus teuing, henteu gampang cimata, leungeun nyaman sareng lemes, gampang diganti, teu aya liang sareng kabocoran.

  • Disposable face mask 3 layer filter with elastic earloop, gray breathable safety protective mask.

    Pakékeun masker pameunteu 3 lapisan saring ku earloop elastis, masker pelindung kaamanan bernapas abu.

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Topeng Pakai Bodas

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • Disposable face mask 3 layer filter with elastic earloop, gray breathable safety protective mask.

    Pakékeun masker pameunteu 3 lapisan saring ku earloop elastis, masker pelindung kaamanan bernapas abu.

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Topeng Pakai Gray

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • 3M KN90 disposable respirator with elastic earloop breathable face mask

    Respirator disposable 3M KN90 nganggo topéng raray bernapas elastis

    Fitur topéng:1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Kalayan klep, napas langkung lancar

    4. Jalur sasak irung internal, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    5. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    6. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    7. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    8. Anggo deui topéng N95

    9. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

  • KN95 particulate respirator with valve CE/FDA certificates earloop protection face mask

    KN95 partikel réspirator ku katégori CE / FDA sertipikat panyalindungan pelindung ceuli

    Fitur topéng:1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Kalayan klep, napas langkung lancar

    4. Jalur sasak irung internal, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    5. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    6. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    7. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    8. Anggo deui topéng N95

    9. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    10. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    11. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3

  • Disposal kids mask with valve/ Animal Pattern Face Respirator for Kids with valve

    Pembuangan topeng murangkalih nganggo klep / Pola Sato Nyanghareupan Respirator pikeun Barudak nganggo klep

    Fitur topéng:1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Kalayan klep, langkung gampang napas

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

    10. Desain pola anu seger henteu ngan ukur ngajagi budak, tapi ogé ngajantenkeun anjeunna katingal langkung imut, sapertos malaikat

  • Disposable medical mask with CE/FDA 3 ply filter face mask

    Topeng médis anu tiasa dianggo kalayan topéng pameunteu CE / FDA 3 ply filter

    1. Médis kelas 3 topéng Ply, BFE> = 95%, épisiensi nyaring baktéri anu hadé.

    2. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    3. Tinggi-elastis, gampang on / off ear loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    4. Pola kosong, awét sareng henteu cacad

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN146

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • 3 ply surgical face mask with CE/FDA disposable three-layer protection, non-woven melt blown cloth breathable

    3 ply bedah masker nyanghareupan sareng panyalindungan tilu lapisan CE / FDA, lawon non-anyaman dilebur ditiup bernapas

    1. Perlindungan 3 lapisan, bahan non-anyaman

    2. nyegah panyebaran ketombe sareng saluran pernapasan mikroorganisme pikeun muka tatu operasi, sareng nyegah panyebaran cairan awak pasién ka staf médis

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN146

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

  • KN95 face mask with CE/FDA 3 ply disposable 10 pack breathing safety – for face protection from dust, pollen, pet dander

    KN95 masker pameunteu sareng CE / FDA 3 lapis tiasa dianggo 10 bungkus kaamanan napas - pikeun panangtayungan raray tina lebu, sari, tandan piaraan

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Cup mask bentukna, pas pisan sareng rupina.

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    10. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3

  • Disposable KN95 mask folding type 3 ply face protection mask easy to carry and store

    Pakai KN95 topéng tilepan jinis 3 ply panyalindungan raray topéng gampang dibawa sareng disimpen

    1. 3 lapisan topeng panyalindungan, PP Nonwoven, kalayan lapisan filtrasi Meltblown

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, BFE> = 95%, N95 Partulateate Respirator

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Tilepan Masker, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng headband anu raoseun sareng napas

    7. Anggo deui topéng N95

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE sareng FDA disatujuan

    10. Topéng raray FFP1 / FFP2 / FFP3

  • 3 PLY face mask disposable earloop pollution health protection protective dust filter PPE mouth nose shield

    3 PLY masker wajah tiasa dianggo polusi telinga panyalindungan panyalindungan debu pelindung saringan pelindung PPE sungut

    1. 3ply Protection Mask, Breathable sareng Nyaman Paké,

    2. Nyaring lebu sareng polutan dina hawa, topéng lebu kualitas luhur

    3. Jalur sasak irung bawaan, pencét cetakan pikeun ngirangan tingkat kabocoran

    4. Tinggi-elastis, gampang on / off ceuli loop topéng sareng bebas tekanan pikeun kadua Ceuli

    5. Desain taméng raray, Gampang dibawa sareng disimpen

    6. Topéng ceuli anu nyaman sareng napas

    7. Paké

    8. Papanggih standar EN149 sareng topéng FDA

    9. Kalayan CE disatujuan, topéng disatujuan FDA

12 Teras> >> Halaman 1/2